< >

am Dino - Royal Palace Sallonet gjigande me arkitekturë të veçantë - pa shtylla, do të mundësojnë çaste të paharuara të ahengut tuaj...

Hotel Ignatia

Në afërsi të Royal Palace, keni hotelin Ignatia që ju mundëson edhe akomodimin tuaj në hapësirat e tij dhe shfrytëzimin e shërbimeve hotelierike bashkohore.

Salloni i Ahangjeve - 1

Salloni me kapacitet prej më se 500 persona ofron kushtet optimale të kënaqësisë tuaj në çfarëdo organizimi.

Salloni i Ahangjeve - 2

Me dizajn bashkohor, freski verore, risia e radhës nga Royal Palace, Salloni i Ahangjeve - 2.