Ndriçime Profesionale

Shërbimet me porosi të ndriçimeve profesionale me bashkëpunim me partnerët tanë.
Për çfarëdo preference të jashtëzakonshme, salloni trasformohet në ngjyrën dhe pamjen tuaj të preferuar.

Çdo verë me risi

 

Një hap më tepër për aritjen e kënaqësisë tuaj.

Salloni i ahengjeve 2

Me dizajn bashkohor, freski verore, risia e radhës nga Royal Palace, Salla 2.

Shtimi i numrit të porosive dhe dëshira e klientëve për realizimin e ahengjeve në ambientet tona, inicoi që 2014 të shënojë ndërtimin e sallës së dytë të ahengjeve. Duke pasur parasyshë shijen e klientëve dhe opinionet e tyre, krijuam një kombinim modern të dizajnit në këtë hapsirë. Tani në 2019 tërësisht me një ambient tjetër luksoz. Gjithçka që shpresojmë është që klientët tanë të jenë të kënaqur.

– Vlora Ajdini (Menaxhere)


Këndi i fëmijëve

Ambient relaksues për juve dhe njëkohësisht argëtues për fëmijët tuaj.

 

 

 

Salloni i ahengjeve 1

Salloni me kapacitet prej më se 500 persona ofron kushtet optimale të kënaqësisë tuaj në çfarëdo organizimi:

  • Dasma
  • Banket
  • Syneti
  • Kokteje
  • Konferenca
  • Prezentime
  • Promovime (biznesore dhe individuale)
  • Mbrëmje gazmore
  • Mbledhje kolektive
  • etj.

Sherbime

Royal Palace — Verës dhe Dimrit. I vetmi vend për rahatinë dhe luksin që dëshironi në ahengjet tuaja familjare.

Në shërbimet tona përfshijmë:

Për të parë nëse data e ahengut tuaj është e lirë  klikoni këtu për të na kontaktuar. Brenda 24 orëve të ardhëshme do të merni përgjigje.

Nëse dëshironi të na vizitoni klikoni këtu për detajet rreth vend-ndodhjes tonë!

Ju falënderojmë për interesimin rreth shërbimeve tona.