Rezervime

 


Për të rezervuar datën e caktuar, plotësoni fushat në vazhdim dhe zgjidhni muajin dhe datën në kalendarin që ju paraqitet (vetëm duke e zgjedhur muajin, dhe duke e klikuar datën).

Ne do të marim rezervimin tuaj, dhe brenda 24 orëve do të informoheni nëse data e kërkuar nga ana juaj është lirë.


Rezervo tani

Orari i punës

  • Monday: 10:00 - 19:00
  • Tuesday: 10:00 - 19:00
  • Wednesday: 10:00 - 19:00
  • Thursday: 10:00 - 19:00
  • Friday: 10:00 - 19:00
  • Saturday: Hapur
  • Sunday: Hapur

 

* Sigurohuni që të pranoni Email nëse Mesazhi është dërguar me sukses! Nëse nuk e merni këtë konfirmim atëherë ka gjasa për shkak të ndonjë problemi në rrjet, të mos e kemi pranuar mesazhin. Provoni të na dërgoni E-mail në: contact@royalpalace-gv.ga.

Ju falënderojmë.