Salloni i ahengjeve 1

Salloni me kapacitet prej më se 500 persona ofron kushtet optimale të kënaqësisë tuaj në çfarëdo organizimi:

  • Dasma
  • Banket
  • Syneti
  • Kokteje
  • Konferenca
  • Prezentime
  • Promovime (biznesore dhe individuale)
  • Mbrëmje gazmore
  • Mbledhje kolektive
  • etj.