Salloni i ahengjeve 1

Salloni me kapacitet prej më se 500 persona ofron kushtet optimale të kënaqësisë tuaj në çfarëdo organizimi:

  • Dasma
  • Banket
  • Syneti
  • Kokteje
  • Konferenca
  • Prezentime
  • Promovime (biznesore dhe individuale)
  • Mbrëmje gazmore
  • Mbledhje kolektive
  • etj.

Sherbime

Royal Palace — Verës dhe Dimrit. I vetmi vend për rahatinë dhe luksin që dëshironi në ahengjet tuaja familjare.

Në shërbimet tona përfshijmë:

Për të parë nëse data e ahengut tuaj është e lirë  klikoni këtu për të na kontaktuar. Brenda 24 orëve të ardhëshme do të merni përgjigje.

Nëse dëshironi të na vizitoni klikoni këtu për detajet rreth vend-ndodhjes tonë!

Ju falënderojmë për interesimin rreth shërbimeve tona.