Salloni i ahengjeve 2

Me dizajn bashkohor, freski verore, risia e radhës nga Royal Palace, Salla 2.

Shtimi i numrit të porosive dhe dëshira e klientëve për realizimin e ahengjeve në ambientet tona, inicoi që 2014 të shënojë ndërtimin e sallës së dytë të ahengjeve. Duke pasur parasyshë shijen e klientëve dhe opinionet e tyre, krijuam një kombinim modern të dizajnit në këtë hapsirë. Tani në 2019 tërësisht me një ambient tjetër luksoz. Gjithçka që shpresojmë është që klientët tanë të jenë të kënaqur.

– Vlora Ajdini (Menaxhere)